Taaltrainingen

Magda heeft ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van taaltrainingen in de talen Engels, Zweeds, Deens, Noors en Pools. Veel cursussen werden verzorgd voor:
– HBO commerciële opleidingen
– Volksuniversiteiten
– Import-export bedrijven van fruit
– Handelaars in bloembollen

De cursussen worden, in overleg met de opdrachtgever, verzorgd op het bedrijf of op een externe locatie.

Proefles op de Scandinavië beurs

Business Engels

Een specialisme van Vertaalbureau Magda. Voor bedrijven en instellingen kan een training in Business Engels worden verzorgd. Door een jarenlange ervaring in het geven van in-company trainingen heeft Drs. Magda Czapp een perfect inzicht gekregen in de eisen die de zakenwereld aan taalgebruik in het Engels stelt. Door verbetering van de kwaliteit van het zakelijk taalgebruik kunt u de professionaliteit van uw internationale contacten van uw bedrijf sterk vergroten. Wij vertellen er u graag meer over.

Privé lessen

Er bestaat nog steeds veel behoefte aan individueel onderwijs voor het Engels. Privélessen zijn populair, ondermeer omdat:

  • het vak Engels naast het klassikale onderwijs op school extra begeleiding behoeft, bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een examen;
  • professionals in hun werkomgeving geconfronteerd worden met lacunes op het gebied van de Engelse taal;
  • (meer) kennis van het Engels past binnen een goede loopbaanplanning;
  • bij uitzending naar of studie in het buitenland basale kennis van het Engels niet volstaat.

Vertaalbureau Magda heeft jarenlange ervaring in het geven van privélessen Engels. Ook voor individueel onderwijs in Scandinavische talen of Pools bent u bij Magda aan het goede adres.